Over De Vliegende Makelaar
Over De Vliegende Makelaar
Over De Vliegende Makelaar

Aangenaam kennismaken. Dit is ons verhaal. 

Jouw Partner In StressVrij Verkopen!

Willen jullie je woning verkopen zonder gedoe en volledig ontzorgd worden? Maak kennis met De Vliegende Makelaar, de toonaangevende expert die jullie verkoopervaring naar nieuwe hoogten tilt. Met ons uitgebreide dienstenpakket en jarenlange ervaring bieden wij een unieke en bekroonde aanpak voor de verkoop van woningen.

Jouw Partner In StressVrij Verkopen!

Waarom De Vliegende Makelaar?

 • Ontzorging van A tot Z
  Wij begrijpen dat de verkoop van een woning een emotioneel en tijdrovend proces kan zijn. Met De Vliegende Makelaar hoef je je nergens zorgen over te maken. Wij nemen het volledige verkoopproces uit handen, zodat jullie je kunnen richten op andere belangrijke zaken in het leven. Verhuizen is al indrukwekkend genoeg!
 • Professionele Presentatie
  Wij weten dat de presentatie van jullie woning essentieel is voor een succesvolle verkoop. Onze getalenteerde fotografen zorgen voor adembenemende foto's die de ware schoonheid van jouw woning tot leven brengen. Bovendien bieden wij professionele inmeting en plattegronden, waardoor potentiële kopers een duidelijk beeld krijgen van de ruimtes.
 • Maximale Zichtbaarheid
  Met De Vliegende Makelaar wordt jullie woning op alle bekende vastgoedsites, inclusief Funda, geplaatst. Wij hebben een uitgebreid netwerk en maken gebruik van innovatieve marketingstrategieën om de woning onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Jullie huis krijgt de maximale zichtbaarheid die het verdient, óók op social media en YouTube.
 • Betrokkenheid en Deskundigheid
  Bij De Vliegende Makelaar zijn we gepassioneerd over wat we doen. Onze toegewijde experts staan altijd voor jullie klaar en begeleiden je stap voor stap tijdens het verkoopproces. Met onze uitgebreide kennis van de markt en jarenlange ervaring zorgen we voor de best mogelijke resultaten.
 • Creatieve Oplossingen
  Wij geloven dat elke woning uniek is en het verdient om op een creatieve en opvallende manier gepresenteerd te worden. De Vliegende Makelaar biedt innovatieve oplossingen en out-of-the-box ideeën om jullie woning te laten opvallen tussen de concurrentie. We maken gebruik van de nieuwste technologieën, zoals virtuele rondleidingen, om potentiële kopers een meeslepende ervaring te bieden. En onze unieke video's worden volop geprezen!

Ontdek de Vliegende Makelaar en verkoop je woning met gemak en plezier. Wij staan voor jullie klaar, of je nu een appartement, eengezinswoning of luxe villa wilt verkopen. Ervaar waarom wij verkozen zijn tot de leukste makelaar van Nederland en laat ons jullie verkoopdoelen verwezenlijken! 

Neem vandaag nog contact op met De Vliegende Makelaar en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij de succesvolle verkoop van jullie woning. Onze experts staan klaar om al jullie vragen te beantwoorden en een op maat gemaakt verkoopplan voor je op te stellen. Bereid je voor op een vlotte, aangename en stressvrije verkoopervaring!
 

Over de oprichter: Tim Kugelmann

De Vliegende Makelaar is opgericht door Tim Kugelmann. In zijn vrije tijd vliegt hij graag met een sportvliegtuig over Nederland, vandaar de naam. Met ruim 10 jaar ervaring in de makelaardij is Tim altijd als eerste op de hoogste van het nieuwste aanbod bij jou in de buurt. Zijn creativiteit, passie én vakkennis maakt dat hij is uitgeroepen tot de leukste makelaar van Nederland

Ook nu De Vliegende Makelaar is gegroeid tot een professionele organisatie, zet Tim nog steeds zijn ziel en zaligheid in: Als hij eenmaal begint aan de verkoop van een woning zal hij letterlijk alles uit de kast halen om deze op de juiste manier te promoten. Zijn creativiteit zal gegarandeerd aandacht trekken. Samen met zijn ervaring en begeleiding zorgt dit altijd voor een soepel verloop van het verkooptraject. Wil je kennismaken met Tim voordat je hem spreekt? Bekijk dan zijn introductievideo!

Over de oprichter: Tim Kugelmann