Hemels wonen in Franeker
Hemels wonen in Franeker
Hemels wonen in Franeker

10 luxe appartementen in een voormalige kerk op de Zilverstraatkerk

  • 79m2 - 150m2 woongenot
  • Duurzaam en comfortabel
  • Levensloopbestendig
  • Inpandig parkeren

De Zilverstraatkerk: hemelse appartementen in Franekers historische centrum

Luxe wonen in een tot appartementengebouw getransformeerde kerk: het kan binnenkort in het centrum van Franeker. Hier worden tien prachtige koopappartementen gerealiseerd die van alle moderne gemakken zijn voorzien en hoogwaardig zijn afgewerkt. Het authentieke karakter van de woningen en het 130 jaar oude pand zijn daarbij behouden. Uniek wonen in hartje centrum, met station, horeca en supermarkt op loopafstand!

Hemels wonen in Franeker

In dit kerkgebouw zullen maar liefst 10 appartementen worden ontwikkeld. Wonen in stijl in het hartje van dit prachtige centrum van het aloude Franeker. Kijk snel.

De appartementen

Als de Vliegende Makelaars zijn we trots om de verkoop te mogen verzorgen van deze luxe woningen in de Zilverstraatkerk. De appartementen variëren in grootte van 79 tot 150 m² en beschikken over een royale living en slaapkamers, een luxe badkamer en een eigen loggia of (dak)terras. Het gebouw is verder voorzien van een inpandige parkeerplaats, berging en lift.

De appartementen

Wonen in Franeker

Ook centraal wonen in een historisch iconisch pand uit 1893, voorzien van al het hedendaagse comfort?

Bezoek de website van de Zilverstraatkerk voor meer informatie. Of neem contact op met ons team; we vertellen er graag alles over en sturen je graag alle brochures en technische details!

Wonen in Franeker