Verkoop je woning zonder zorgen
Verkoop je woning zonder zorgen
Verkoop je woning zonder zorgen

Met ons Premium pakket trekken wij werkelijk alle registers open om jullie woning te verkopen!

Hét beste pakket om je woning te verkopen

Vanaf de opdracht tot het moment waarop jullie bij de notaris de handtekeningen zetten, wij staan je terzijde. Zonder dat je je ergens druk over hoeft te maken. Want De Vliegende Makelaar trekt werkelijk alles uit de kast om jullie huis op te laten vallen tussen het regionale aanbod. Als wij jullie woning niet kunnen verkopen, kan niemand het!

De eenmalige opstartkosten voor dit pakket bedragen € 1.550. Daarnaast rekenen wij een courtage van 1,81% over de verkoop, na het passeren van de akte. 

Hét beste pakket om je woning te verkopen

Wat doen wij allemaal?

De volgende zaken nemen wij jullie uit handen: 

Het maken van professionele foto's, het inmeten van de woning, het maken van plattegronden, het plaatsen van de woning op diverse websites en social media, het plaatsen van reclameborden, het maken van afspraken met kandidaten, het doen van alle rondleidingen, het doen van de onderhandelingen, het recherchewerk en de gehele afhandeling van het juridische traject. 

Daarnaast maken wij een complete speelfilm van de woning, inclusief drone-opnames in en om jullie huis, én maken wij een luxe papieren brochure. Ter promotie plaatsen wij een extra opvallende positie op Funda én besteden we extra aandacht middels social media campagnes!

Wat doen wij allemaal?

Aan werkelijk alles is gedacht

Bij wijze van spreken is nadenken over de biedingen die wij jullie voorleggen het enige dat je hoeft te doen. Wij ontzorgen jullie werkelijk op alle denkbare fronten. Zó ontspannen en zorgeloos verkocht je je huis nog nooit!

Actueel woningaanbod